Opinie o książce "Sny Morfeusza"

6
(67%)
5
(33%)
4
(0%)
3
(0%)
2
(0%)
1
(0%)
Opinie czytelników (liczba ocen: 12)
Średnia ocen: 5.5

Sny Morfeusza:

Ocena : 6 Ocena książki 2019-07-13

Grayka

Zakochałam się w niej po prostu. Cudna !!!

Ocena : 6 Ocena książki 2016-06-23

Black Girl

Ta książka to będzie HIT! Czegoś takiego jeszcze u nas nie było! Serdecznie polecam!

Ocena : 6 Ocena książki 2020-09-20

bez podpisu

Książka bardzo wciągająca! Idealna na wieczory gdy chcemy po prostu się odprężyć. Warta uwagi!

Ocena : 6 Ocena książki 2016-06-07

degustatorka ksiazek

Czy jesteś gotowa na wędrówkę po krainie Morfeusza? zapraszam na przedpremierową recenzję https://degustacjaksiazek.blogspot.com/2016/06/przedpremierowo-sny-morfeusza-kn-haner.html

Ocena : 6 Ocena książki 2016-07-22

bez podpisu

Cóż co mogę powiedzieć o tej książce to że nigdy nie odłóże jej na półkie żeby kurz się zbierał. Będę powraca do niej zawsze ponieważ jest interesująca i bardzo ciekawa,ponieważ nie wiadomo Co będzie na następnej stronie

Ocena : 6 Ocena książki 2016-07-22

Natalia Fabisiak

Autorka nie kłamała mówiąc że książka jest inna niż wszystkie. Historia Adama i Cassandry wciąga od pierwszych stron. Na przemian zalewa nas fala emocji, raz jest gorąco a za chwilę lodowe fale przeszywają do szpiku kości.Historia bohaterów wyrywa się poza schemat, a autorka sprawia,że czytelnik sięgnie po jej kolejne książki, by ponownie poczuć tą burzę emocji. Z czystym sumieniem polecam Sny Morfeusza i czekam na kontynuacje.

Ocena : 6 Ocena książki 2016-07-25

Cyrysia, kryniame@wp.pl

Intensywna, zaskakująca i bezpruderyjna powieść z pieprzykiem. Z każdą kolejną przeczytaną stroną coraz mocniej wciąga w niebezpieczny świat mrocznych tajemnic, dzikich żądz i wstydliwych sekretów, aby pokazać nam zupełnie inny wymiar miłości. ISTNA PETARDA!

Ocena : 5 Ocena książki 2020-05-11

Daria

Początkowi nie sądziłam, że przebrnę przez tą książkę, przekonałam się do niej mniej więcej w jej połowie. Fajna historia, ale akcja rozkręca się dopiero w drugim tomie więc polecam przetrwać lekko drętwy początek choćby dla jej kolejnych części

Ocena : 5 Ocena książki 2016-08-29

Anna Kimszal, fizjoterapeuta

Książkę przeczytałam w dwa wieczory tak bardzo pochłania i wciąga, nie mogłam się oderwać ciągle myślałam co dalej i jak to wszystko się rozkręci jak dla mnie książka cudowna mocno oderwała mnie od rzeczywistości co bardzo trudno uczynić ponieważ jestem mocno zapracowana a jej to się udało w 100%. Polecam gorąco dla Kobiet które lubią ten klimat mnie osobiście rozpaliła ;-) mąż ode mnie uciekał :-) Gratuluje autorce kolejnej udanej książki i czekam na dalsze losy. Pozdrawiam Cie serdecznie Kochana i życzę dużo sukcesów bo naprawdę jesteś bardzo dobra w tym co robisz .

Ocena : 5 Ocena książki 2016-07-28

Levi, ewelina.skrzat.pl@wp.pl

Fantastyczna historia, wciągająca od początku do końca. Polecam

Zamknij