Opinie o książce "Sex, magia i uwodziciele"

6
(62%)
5
(21%)
4
(6%)
3
(9%)
2
(0%)
1
(3%)
Opinie czytelników (liczba ocen: 34)
Średnia ocen: 5.5

Sex, magia i uwodziciele:

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-29

Ruchmistrz

Znakomita pozycja pełna wartościowych rad dla początkujących uwodzicieli. Uważam że to zdecydowanie najlepsza książka na polskim rynku.

Ocena : 6 Ocena książki 2010-11-15

bez podpisu

Znakomita książka otwierająca oczy.

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-25

Magda

Wzięłam ta książkę do ręki za złością, kolejny samiec twierdzi, ze można nami manipulować! ... Ale po przeczytaniu, dochodzę do wniosku, że... chyba chciałabym być tak zmanipulowana. Ten "Pyton" naprawdę zna się na kobietach.

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-19

bez podpisu

Tego było trzeba!!! Wszyscy piszą o jakiś tajemnych metodach, a nikt o co naprawdę chodzi. Ktoś wreszcie to przełamał. Brawo!!!

Ocena : 6 Ocena książki 2008-12-03

bez podpisu

Ta książka to po prostu cudo, szczerze ja polecam.

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-19

Tomasz Dern

Tak połączyć prawdziwą, wyczerpującą wiedzę o uwodzeniu z niebanalną treścią to nie byle co! Czyta się jednym tchem, a potem wraca wiele razy. Polecam

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-19

Adam Zadrożny

Takiej książki o uwodzeniu jeszcze nie było!!!

Ocena : 6 Ocena książki 2012-02-21

bez podpisu

Świetna pozycja która bardzo wyczerpująco wyjaśnia tajniki NLSu.

Ocena : 6 Ocena książki 2008-09-28

Sebastian

Świetna książka, tytuł i opis to nie tylko chwyt marketingowy ale przede wszystkim doskonały opis zawartości książki. Moim zdaniem najlepsza w swojej klasie, bezkonkurencyjna.

Ocena : 6 Ocena książki 2009-04-02

bez podpisu

Świetna książka, nie tylko techniki NLSu jak by sie mogło spodziewać lecz - doświadczenia i wprost genialna puenta, która płynie z doświadczeń autora ;) Naprawdę świetna pozycja.

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-19

bez podpisu

Nareszcie ktoś napisał... o mnie;) Brawo Piter, odwaliłeś kawał znakomitej roboty:)

Ocena : 6 Ocena książki 2008-09-28

Bolo

naprawdę świetna książka. Szczerze mnie zachęciła do wypróbowania technik uwodzenia. Polecam ja swoim kumplom bo naprawdę opisane jest to wszystko w sposób bardzo łatwy i przyjemny.6 bez cienia wątpliwości.

Ocena : 6 Ocena książki 2009-09-14

dominik

Książka na prawdę świetna. Dużo ciekawych informacji i to wszystko w jednym miejscu za nie wielkie pieniądze. Nie podoba mi się tylko jedna rzecz w tej książce. Chodzi mi tutaj o to w jaki sposób mówić tzn jak tonować głosem przydała by się płyta cd właśnie z tonacją głosu. W końcu wiemy że ma być niski jak "lord wader w gwiezdnych wojnach" ale jednak płytka na prawdę by się przydała. Nie odejmuje za to oceny ponieważ nadal zasługuje na tą. Polecam wszystkim warto mieć taką lekturę w swoim domu aby w każdej chwili móc do niej sięgnąć (nawet po kursie). Dużo ciekawych i ważnych informacji. Polecam.

Ocena : 6 Ocena książki 2009-02-13

bez podpisu

Książka jest całkowicie inna niż wszystkie. Przeczytałem kilka pozycji na ten temat i stwierdzam ze ta jest jedna z najlepszych książek. Pyton tutaj opisuje różne techniki NLS oraz opisuje swoje doświadczenie, przekazuje wiedze popartą przykładami. Pomimo ze tytuł wygląda jak tani chwyt marketingowy to naprawdę książkę polecam bo treść zachwyca i to jest obowiązkowa książka dla każdego mężczyzny

Ocena : 6 Ocena książki 2008-08-29

Leszek warszawiak

Jak świat światem, mężczyźni zawsze bali się kobiet. Ten strach przybiera różne formy, od cichej desperacji i unikania kobiet, przez zwykłe chamstwo, objawiające się wulgarnymi zaczepkami, po przemoc fizyczną i inne, znacznie groźniejsze patologie. Książka Pitera Pytona z humorem pokazuje świat, gdzie kobieta i mężczyzna są po tej samej stronie barykady. Tutaj każdy facet znajdzie cząstkę siebie oraz nadzieję, że strach nie musi być wpisany w życie każdego mężczyzny. "Seks, Magia i Uwodziciele" to prosta, lecz fascynująca historia, która zawiera głęboką prawdę. Oby wszyscy faceci (i nie tylko) mogli ją poznać!

Ocena : 6 Ocena książki 2009-05-18

K-X

Inteligentna, ciekawa, zabawna i pouczająca. Wszystko czego potrzeba porządnej książce. Nie tylko jest świetną pozycją dla tych, którzy chcą przełamać swoje lęki i nauczyć się czegoś nowego, ale też niezwykła opowieść o pewnym człowieku i jego (często przezabawnych) historiach, o tym, jak zmieniło się jego życie. Może czas, by zmienić i swoje? ;)

Ocena : 6 Ocena książki 2009-04-23

bez podpisu

Generalnie rewolucja, zmieniłem całkowicie sposób myślenia i swoje nastawienie do kobiet, przeczytałem ją całą podczas weekendu z otwartymi z wrażenia ustami. Aczkolwiek mam pewne zastrzeżenia przy patternach, gdyż autor mógłby bardziej szczegółowo opisac ich tworzenie. A i do tego zakończenie...

Ocena : 6 Ocena książki 2008-11-15

Paweł Gorolczak

Ale odjazd! Jeśli to, co opisujesz wydarzyło się naprawdę, to jesteś mój guru panie Pyton!

Ocena : 6 Ocena książki 2010-02-05

bez podpisu

6 Recenzja : Jeżeli jesteś grzecznym chłopcem, to nawet niech nie przyjdzie Ci do głowy przeczytanie tej książki! Tak jak napisał autor: "Nie ma powrotu"

Ocena : 5 Ocena książki 2013-01-30

Kamil, Uczeń

Świetna książka dla początkujących uwodzicieli

Ocena : 5 Ocena książki 2014-03-28

bez podpisu

Pomimo wielu artykułów oraz innych publikacji o uwodzeniu w tej książce znalazłem kilka ważnych -pominiętych w innych książkach- kwestii. Warto przeczytać!

Ocena : 5 Ocena książki 2009-08-17

bez podpisu

Moim zdaniem książka mitomańsko-fantazyjna. Manipuluje czytelnikiem podobnie jak główny bohater manipuluje występującymi w niej osobami (w podświadomości zostaje przemycona reklama kursów NLP, couchingu itd.). Jeżeli chodzi o ocenę literacką to polecam ją przeczytać, bo jest wciągająca. Bardzo przyjemnie czyta się kolejne przygody bohatera i to czy mają coś wspólnego z rzeczywistością, czy są przekoloryzowane czy są wytworem jego fantazji jest bez większego znaczenia :) Co więcej nawet po jej przeczytaniu pozostaje pewna ochota na przejście przez nią po raz drugi :) Dlatego warto się nią zainteresować.

Ocena : 5 Ocena książki 2017-09-12

Marek

Dobrze napisana książka. Polecam ją , bo warto kupić :)

Ocena : 4 Ocena książki 2009-11-10

Artur

Książka dużo podpowiada, w sam raz dla początkujących

Ocena : 4 Ocena książki 2008-08-26

Ramirez

Cóż to znowu za poradnik - można by pomyśleć. Przecież mamy w genach zakodowane jak należy postępować, by zdobyć kobietę. Zgadza się, ale przeczytaj, a może Cię zaskoczyć to co autor chce Ci przekazać. Niektóre elementy czy też techniki można uzupełnić z innych źródeł, ale i tak ta książka wnosi wiele nowych i ciekawych elementów. Połączenie wciągającej narracji i poradnika przedstawiającego sposoby działania, a nieraz zmieniającego sposób patrzenia na świat i nas samych daje dobre efekty. Sprawdź i oceń sam... a może nie, taka wiedza powinna być dostępna tylko nielicznym...

Ocena : 3 Ocena książki 2013-03-29

Tomek Michalski

Przeciętna

Ocena : 3 Ocena książki 2012-09-03

bez podpisu

ksiazka jest OK

Ocena : 3 Ocena książki 2014-01-05

bez podpisu

Bardzo ogólnikowa książka. Bardzo dużo truizmów. Miałem dać jeden ale nie był bym do końca szczery. Gdzieś się nawet zastanowiłem nad tym co napisał Autor. Dodatkowo książka za dużo odsyła do strony oraz forum autora oraz jego szkoleń. Gdybym chciał czytać informacje z forum to nie płaciłbym za książkę. To samo o reszcie myślę.

Ocena : 1 Ocena książki 2015-06-23

bez podpisu

Jeszcze jedna książka o uwodzeniu dla gości, którzy przez 2 lata będą chodzić po ulicach i galeriach, a po dostaniu 10000 zlewek i nie poznaniu żadnej dziewczyny zorientują się że coś jest nie tak.

Zamknij