Opinie o ksi捫ce "After All. To on ustala regu造"

6
(64%)
5
(0%)
4
(7%)
3
(14%)
2
(7%)
1
(7%)
Opinie czytelnik闚 (liczba ocen: 14)
字ednia ocen: .

After All. To on ustala regu造:

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-07-19

bez podpisu

Zakocha豉m si w After All. Do嗆 niech皻nie podesz豉m do opisu na ty豉ch ksi捫ki ale do przeczytania przekona豉 mnie ok豉dka i nie 瘸逝j. Mo瞠 ju przeczyta豉m milion ksi捫ek z w徠kiem mafijnym ale autorzy nadal potrafi mnie zadziwi. W tym przypadku relacja g堯wnych bohater闚 by豉 inna, oparta na aspektach psychologicznych. Du穎 innych, pobocznych w徠k闚 dzi瘯i czemu nie by這 nudno. Szkoda, 瞠 taka kr鏒ka bo ta historia ma ogromny potencja a niekt鏎e w徠ki mog造by by poci庵ni皻e dalej. Polecam

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-09-02

bez podpisu

Uwielbiam ksi捫ki od Editio, jeszcze nigdy si nie zawiod豉m. Pozycja After All podoba豉 mi si, nawet bardzo. Wed逝g mnie relacja bohater闚 wcale nie by豉 p豉ska, nudna i bez emocji - wr璚z przeciwnie. Du穎 zwrot闚 akcji, du穎 krwi i przede wszystkim du穎 scen seksu. Autorka ma sw鎩 styl w kt鏎ym odnale潭 mo瞠my lekki bdsm - dla mnie na ogromny plus. Oceniam jako pozycj wart przeczytania i czekam na inne ksi捫ki autorki.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-08-05

bez podpisu

Tak dobrze czyta這 mi si t ksi捫k, 瞠 poczu豉m 瘸l kiedy zorientowa豉m si 瞠 do ko鎍a zosta這 mi tylko kilka rozdzia堯w. Akcja p璠zi, wszystko dzieje si szybko i nie ma nudy. Ostre sceny seksu przewa瘸j. G堯wny bohater wykreowany jest na nieznosz帷ego sprzeciwu dupka, kt鏎y zawsze dostaje, to czego chce. A 瞠 chcia Mel.. C騜 ? Wed逝g mojej opinii bardzo dobra ksi捫ka mafijna, z ogromn dawk scen 堯磬owych oraz walk o przetrwanie w niebezpiecznym 鈍iecie.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-07-09

bez podpisu

安ietna ksi捫ka. Czyta豉m j z zapartym tchem, nawet nie wiem kiedy sko鎍zy豉m. Wszystko jest napisane ze smakiem, nic nie jest przesadzone. No i ta ok豉dka! Szkoda 瞠 to jednotom闚ka, jedyne co mi pozostaje to czeka na inne ksi捫ki tego autora.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-11-09

bez podpisu

Polecam ksi捫k! Kiedy tylko zobaczy豉m ok豉dk, wiedzia豉m 瞠 musz j mie i nie zawiod豉m si. Je郵i kto lubi w徠ki mafijne a do tego romans, na pewno b璠zie zadowolony. Momentami do嗆 ostre sceny, kt鏎e mnie bardzo przypad造 do gustu. Polubi豉m pi鏎o tej autorki i z niecierpliwo軼i czekam na inne ksi捫ki.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-07-12

bez podpisu

Podoba豉 mi si ta ksi捫ka. Lekka i przyjemna 瞠by przysi捷 po ca造m dniu pracy. Ciekawa fabu豉, kt鏎a mnie jako czytelnika nie znudzi豉 mimo, 瞠 czytam ca趾iem sporo. Warto po ni si璕n望 - zreszt jak po wszystkie ksi捫ki wydawnictwa Editio.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-08-02

bez podpisu

Ok豉dka to kompletny sztos. W ksi捫ce znalaz豉m wszystko czego szuka豉m i wszystko co lubi czyli mafi i seks. Seksu jest naaaaprawd du穎, momentami ostry ale nie przeszkadza這 mi to. Niebezpieczny i brutalny 鈍iat gdzie wszystko czego chcesz zdobywasz tylko i wy陰cznie przemoc. Bohaterowie walcz ze sob i swoimi s豉bo軼iami, niejednokrotnie trac帷 nad sob kontrol. Ch皻nie przeczytam inne ksi捫ki autorki. Polecam.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-07-21

bez podpisu

Mel i Liam to nie jest typowa para. Mel jest uleg陰 dziewczyn, natomiast Liam nie znosz帷ym sprzeciwu szefem mafii. Mnie ta kreacja bohater闚 podoba豉 si, zw豉szcza Liama kt鏎y nie zna s這wa nie i kt鏎y zawsze robi co mu si podoba這. Jego ostry charakter i nieszablonowe zachowania nawet wzgl璠em bliskich to co co w mojej opinii rzutuje na ogromny plus. Sceny seksu, kt鏎ych jest mn鏀two podoba造 mi si, s ostre i znajdziemy w nich ma造 element bdsm. W徠ki mafijne mog造by by bardziej rozbudowane ale tu, skupiono si na relacji g堯wnych bohater闚. Wed逝g mnie ksi捫ka warta polecenia, lekka i przyjemna do czytania.

Ocena : 6 Ocena ksi捫ki 2021-07-14

bez podpisu

Bardzo mi si podoba豉 ta ksi捫ka. Dobrze i szybko si j czyta這 poniewa nie jest zbyt gruba. Bohaterowie fajni. Dzi瘯i temu 瞠 ksi捫ka jest napisana z perspektywy wielu os鏏, mo瞠my dok豉dnie pozna my郵i i uczucia danego bohatera. Zako鎍zenie mnie zaskoczy這 i da這 kie趾uj帷 my郵, 瞠 b璠zie kolejna cz窷. Du穎 scen seksu, kt鏎e mnie osobi軼ie przypad造 do gustu. Wystarczaj帷y jak dla mnie zarys mafii. Mog 鄉ia這 poleci.

Ocena : 4 Ocena ksi捫ki 2021-11-13

Z.

Ksi捫k czyta si przyjemnie, akurat do poch這ni璚ia w jesienny wiecz鏎. Napisana fajnym, prostym j瞛ykiem. Do przeczytania sk這ni這 mnie imi g堯wnego bohatera i uwa瘸m 瞠 nie by豉 to najgorsza decyzja, jednak czytaj帷 t ksi捫k zauwa篡豉m bardzo du穎 wsp鏊nych element闚 z kontrowersyjn ksi捫k 365 dni Blanki Lipi雟kiej.

Ocena : 3 Ocena ksi捫ki 2021-08-26

Z這tow這sa i Ksi捫ki

Mel Smith w豉郾ie obchodzi swoje dwudzieste czwarte urodziny. Razem z przyjaci馧k, Laur, id do klubu. Jednak impreza, jak poszukiwanie pracy, ko鎍zy si fiaskiem. Ale by mo瞠 jest nadzieja. Na drodze m這dej kobiety staje bowiem Liam O'Sullivan. Pewny siebie, nieust瘼liwy gangster. To on proponuje jej uk豉d nie do odrzucenia... Czy Mel zgodzi si na jego warunki? Czy prawdziwe oblicze m篹czyzny nie odstraszy dziewczyny? Tej ksi捫ki by豉m ogromnie ciekawa. Nie powiem - na pierwszy plan wysuwa si ok豉dka. Bardzo mi si podoba. Po przeczytaniu opisu by豉m ogromnie ciekawa czy tre嗆 p鎩dzie razem na ni. Mia豉m tylko pewne obawy, co do obj皻o軼i powie軼i. Czy w ilo軼i niewiele ponad 270 stron uda si zawrze wszystko to, co potrzebne. No i poza tym to debiut. Tu tak瞠 zawsze spore ryzyko, 瞠 co si nie zgra z ca這軼i. Zacz窸am czyta i zapowiada這 si interesuj帷o. Niestety im g喚biej w tekst tym moja rado嗆 z czytanego tekstu mala豉. I to w zastraszaj帷ym tempie. A pokusi豉m o zetkni璚ie na inne opinie, czy nie jestem odosobniona z odczuwanymi wra瞠niami. A zawsze si tego wystrzegam, bo nie lubi si sugerowa czyj捷 opini. Wol si skupi na w豉snych odczuciach. I zobaczy豉m, 瞠 faktycznie powie嗆 zbiera totalnie skrajne oceny. Eh, ci篹ko by這 mi przebrn望 przez t ksi捫k. Mia豉m takie momenty, kiedy musia豉m od這篡 powie嗆. Nie dawa豉m rady. Ale skoro wzi窸am j do recenzji, to musia豉m doczyta do ko鎍a. Mia豉m poza tym szczer nadziej, 瞠 co uratuje t histori. Niestety nic takiego nie mia這 miejsca. Przede wszystkim do嗆 mocno irytowa豉 mnie g堯wna bohaterka. Jest naiwno嗆 by豉 straszna. Dawa豉 sob kierowa niczym marionetka. Strasznie dziecinna a przy tym wysz豉 z niej seksoholiczka. Tylko czeka豉 na sygna od strony Liama i ju rozk豉da豉 nogi. Nawet przy scenach, kt鏎e mog造 sugerowa gwa速. Liam po prostu korzysta z niej kiedy tylko m鏬. Nienawidz takich scen w ksi捫kach. Ona niby uleg豉, niby jakie BDSM ale strasznie p造tkie. Tylko sam akt. A tych scen w powie軼i jest od zatrz瘰ienia. Nie mam nic przeciwko intymno軼i w historiach ale tutaj to ju by豉 przesada. Ka盥y w徠ek ko鎍zy si lub zaczyna w豉郾ie od tego. G堯wny bohater dosta wszystkie twarde cechy charakteru. Silny, w豉dczy, pewny siebie. Pan i w豉dca. I to by si przyj窸o gdyby nie fakt, 瞠 by造 chwile, kiedy zmienia豉 mu si osobowo嗆 na milusiego i troskliwego ch這paka. Zabrak這 mi tej r闚nowagi. Mia豉m wra瞠nie, 瞠 jest ich dw鏂h, braci bli幡iak闚. On r闚nie nie przypad mi do gustu. Je郵i chodzi o akcj to mia豉m wra瞠nie, 瞠 lecia豉 na 貫b, na szyj. Jeden w徠ek, drugi, ju trzeci a czwarty drepsi nogami. Jak woda w wodospadzie. Pomijam ju fakt nagminnego u篡wania pewnych okre郵e przez Liama i absurdalno嗆 sceny seksu wok馧 zw這k. Czytanie lektury d逝篡這 mi si niemi這siernie. Historia pisana po najmniejszej linii oporu. Odhaczanie kolejnych punkt闚 z listy. Zabrak這 mi postoj闚 i rozwini璚ia historii. By mo瞠 uratowa這by to. Nie wiem. Przykro mi to pisa, a pisz w zgodzie z w豉snym sumieniem, 瞠 to bardzo nieudana lektura. Autorka po鈍i璚i豉 wiele czasu aby j napisa. Brawa za odwag. Gratuluj wydania i licz, 瞠 kolejna powie嗆 b璠zie lepsza. Trzymam kciuki. By mo瞠 Wam si spodoba. Warto wyrobi sobie o niej w豉sne zdanie.

Ocena : 3 Ocena ksi捫ki 2021-07-24

bez podpisu

Dla niewymagaj帷ych.

Ocena : 2 Ocena ksi捫ki 2021-08-02

bez podpisu

3/10 s豉ba

Ocena : 1 Ocena ksi捫ki 2021-08-03

MONIKA

Zawiod豉m si bardzo na tej pozycji

Zamknij