Opinie o książce "ABC związków"

6
(85%)
5
(4%)
4
(0%)
3
(0%)
2
(7%)
1
(4%)
Opinie czytelników (liczba ocen: 27)
Średnia ocen: 5.5

ABC związków:

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Staszek

Wybitne dzieło! Czytałem już wiele książek o związkach, uwodzeniu, podrywie itp., ale ta naprawdę jest niesamowita! Zobacz sam na spis treści - jak wielka wiedza tu drzemie! Super pozycja dla każdego, kto chce się dowiedzieć wszystkiego o związkach!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Ania L.

Wybitna książka! Przeczytałam zaledwie pierwsze rozdziały w przedpremierowym wydaniu i jestem bardzo zadowolona z zakupu! Byłam w długim związku i do dzisiaj nie wiedziałam, jakie błędy popełniałam - teraz widzę wszystko jak na dłoni, że tak naprawdę schrzaniłam mnóstwo rzeczy! - w przyszłości mogę uniknąć fatalnych błędów - warto za 39,99 zmienić swoje życie na lepsze!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Janek Wereszczyński

Witam serdecznie, Książka wg mnie faktycznie trafia w samo sedno. Chociaż zawsze raczej sceptycznie podchodziłem do tego typu poradników, to dowiedziałem się z niej bardzo wiele pożytecznych rzeczy. W książce temat związków został ujęty bardzo obszernie. Dowiedziałem się z niej np. dlaczego źle się czułem wśród kobiet i dlaczego byłem cały czas zazdrosny. Co oczywiście też się wiąże z tematem głównym. Na pewno jeszcze do niej wrócę nie raz. Gorąco polecam.

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Krzysiek

Witam, książka moim zdaniem spełnia w 100% to co oferuje jej autor. Żadnego lania wody, same konkrety. Z pewnością zmieni moje życie. Dzięki wykonaniu wszystkich cwiczeń i ciężkiej pracy , udało mi się dojśc do tego wspaniałego momentu, kiedy czuję że nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych i każdy kolejny cel jest spójny z moimi działaniami. To dzieło jest jak najbardziej warte swojej ceny. Z całego serca polecam wszystkim nieśmiałym "istotom" i "samorozwojowcom", żyjących na ziemi. To obowiązkowa pozycja na tej chwalebnej drodze. Pozdrawiam i jeszcze raz gorąco polecam;)

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Radek

Warto zakupić! Bez zastanowienia! Naprawdę super książka - zmieni Twoje życie!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Krzysztof Jasiński

Totalnie wymiata! Polecam poczytać darmowy fragment i od razu brać! Takiej skarbnicy wiedzy nie ma nigdzie indziej!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-30

ex

The best jaką czytałem!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Grzegorz

Świetnie się czyta i otwiera głowę na nowe spojrzenie na świat

Ocena : 6 Ocena książki 2014-04-19

Paweł

Świetnie się czyta dobre porady;)

Ocena : 6 Ocena książki 2014-02-18

bez podpisu

Świetna!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Andrzej

Super pozycja! Naprawdę godna polecenia! Krzysiek i Janek to trenerzy, których już osobiście poznałem na jednym ze szkoleń! Wspaniałe umysły i ludzie z ogromną wiedzą! W książce jest full informacji o tym, jak radzić sobie w relacjach damsko-męskich! POLECAM

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Radek

Super pozycja dla każdego POLECAM

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-27

bez podpisu

Super! Niesamowita książka! Otworzyła moje oczy na to, co się działo w moim życiu przez te wszystkie lata! Autor znakomicie tłumaczy wszystko o związkach i jak najlepszy kumpel/kumpela tłumaczy, jak się odnaleźć!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Radek

SUPER! Najlepsza książka, jaką kiedykolwiek czytałem!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Szymek

Super! Najlepsza książka jaką czytałem!

Ocena : 6 Ocena książki 2013-12-27

Korad

super

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-24

Artur

REWELACJA! SUPER KSIĄŻKA!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Arek

Powiem tak – wszystkie książki o rozwoju osobistym mogłyby być takie jak ta :-) Same konkrety, do tego widać że bardzo dobrze przemyślane a nie podane na zasadzie ‘gdzieś ktoś tak napisał, więc ja to powtórzę’ – jak to często bywa w tego rodzaju publikacjach. Relacje damsko-męskie opisane są w całkowicie konkretny sposób, bez żadnego lania wody. A są to bardzo ‘twarde’ techniki w rodzaju ‘zrób to i to to będziesz miał rezultat taki i taki’. Książka “Pewność siebie. Kompletna strategia wykorzystania własnego potencjału” Artur Król – recenzja. Powiem tak – wszystkie książki o rozwoju osobistym mogłyby być takie jak ta :-) Same konkrety, do tego widać że bardzo dobrze przemyślane a nie podane na zasadzie ‘gdzieś ktoś tak napisał, więc ja to powtórzę’ – jak to często bywa w tego rodzaju publikacjach. Wartościowym wkładem jest opisanie gier statusowych i ich praktycznego wykorzystania – w całkowicie konkretny sposób, bez żadnego lania wody. A są to bardzo ‘twarde’ techniki w rodzaju ‘zrób to i to to będziesz miał rezultat taki i taki’. Czyli to co ja, skrajny behawiorysta ;-) lubię najbardziej. Ciekawe są też rozważania dotyczące roli poczucia własnej wartości i jego wpływu na związki – autor obala wyobrażenie że osoby niepewne siebie mają zawsze niskie poczucie własnej wartości i ukazuje że w większości przypadków mają je wręcz zbyt wysokie. Podoba mi się w tej książce super-praktyczne podejście. Fajnie też, że Krzysztof Król wypowiada sie na przykład o problemie osób, które czują się niepewnie w towarzystwie kobiet bo nie wiedzą jak się zachowywać, jak się wypowiadać. Mówi on że zazwyczaj takie osoby po prostu nie mają sprecyzowanych poglądów – nie wiedzą CO miałby powiedzieć. Genialne :-) i ‘stojące nogami na ziemi’ podejście. Podsumowując – warto kupić. Nawet jak się nie ma żadnych problemów ze związkami to te rzeczy można zastosować do innych tematów. Polecam

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Krystian Warski

Polecam Ci ta ksiazke serdecznie! Dzięki niej dowiesz się, jak znaleźć odpowiednią osobę i zbudować z nią satysfakcjonującą relację. Odkryjesz swoje potrzeby i oczekiwania wobec związku, zaczniesz stosować cztery najważniejsze zasady podczas poznawania nowych osób i odpowiednio przygotujesz fundamenty do stworzenia szczęśliwego związku. W poradniku znajdziesz również sprawdzone recepty na to, by twój związek – ten, w którym już jesteś, lub ten, który dopiero stworzysz – był dużo lepszy. Zrozumiesz, jak ważną rolę w budowaniu trwałych relacji z partnerem odgrywają wspólne wspomnienia, rozmowa czy oczekiwania wobec seksu. Poznasz również techniki wzbogacania związku, np. kreatywne randki. Przedostatnia część książki pomoże osobom, których związek właśnie zaczął się rozpadać albo już się rozpadł. Dowiesz się m.in., jak uleczyć złamane serce i wejść w nową relację. SUPER! POLECAM!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-25

Sławomir Przemyski

Macie za sobą bolesne rozstanie /rozwód? Ta książka jest dla was. Mnie bardzo pomogła pogodzić się ze stratą "drugiej połówki". Opracowany przez autorów program jest przede wszystkim skuteczny. Widać, że wiedza zawarta w książce to owoc wieloletniej pracy z mnóstwem osób. Książka udowodniła mi, że można odbudować życie po stracie ukochanej osoby i ogarnąć się, zmienić swoje podejście i znów być w "grze". Rewelacyjni pokazuje, że można i trzeba się ciągle doskonalić - Janek i Krzysiek - dobra robota! Polecam.

Ocena : 6 Ocena książki 2014-02-01

Piotr

Kolejna książka od ulubionego autora, przeczytana jednym tchem jak zwykle bardzo polecam ! wyjaśnia sporo wątpliwości jakie mamy na różnych etapach związku.

Ocena : 6 Ocena książki 2014-02-03

Kamil

Bardzo zyciowa i praktyczna ksiazka. To juz druga Krzysztofa Krola i Jana Gajosa jaka czytalem i znow sie nie zawiodlem. Mnostwo wiedzy podanej w super formie.

Ocena : 6 Ocena książki 2014-01-30

Tomek

Bardzo dobra książka! Przeczytałem w 1 dzień od rana do wieczora! Wciąga niesamowicie!

Ocena : 5 Ocena książki 2015-03-08

Olga, koordynator

Bardzo dobra książka, Polecam

Ocena : 2 Ocena książki 2014-05-21

Adam, Mniej naiwny facet

Ocenianie tej książki na 6 to niedorzeczność. Wszyscy którzy mówią, że czytali pełno książek na temat związków a ta jest najlepszą z nich, pytam się zwyczajnie "jakie książki wyście czytali?!" Cała książka napisana jest tak jakby każdy rozdział był osobnym artykułem a nie spójną całością. Jest pełna błędów stylistycznych i merytorycznych. Czytanie jej to prawdziwa udręka, każdy rozdział wygląda mniej więcej tak. (jakiś tytuł) (lekkie bezsensowne wprowadzenie) (rozwinięcie tematu, często innego niż w tytule) Rozdziały są krótkie i pisane na siłę z chwytliwymi tytułami rodem ze strony głównej onetu. Bardzo cenię sobie Krzysztofa Króla jak autora, ale tutaj jestem głęboko rozczarowany. Jedyne mocne strony tej książki to ładna okładka, i kilka ciekawych teorii w niej zawartych, które i tak giną podczas całego lania wody i ciężko je wychwycić. Z zażenowaniem czyta się trzeci z rzędu rozdział zupełnie o tym samym napisany odrobinę inaczej. Znajdziesz w tej książce przydatne informacje, ale osobiście polecił bym kupić inną, bardziej fachową. Szkoda pieniędzy na tę.

Ocena : 2 Ocena książki 2014-01-28

bez podpisu

nudy

Ocena : 1 Ocena książki 2016-12-02

Michał Kuliński

Pozwólcie, że zacytuję: "Niedopasowanie pod tym kątem lub niezadowolenie ze wspóżycia jest jednym z głównych powodów rozpadów związków oraz rozwodów..." Byzydura!

Zamknij