Serie wydawnicze

  • Dla bystrzakow
  • Bez kantow
  • Lekarz rodzinny
  • Seriaporad.pl
  • Bezdroza
  • Michelin

Wydawnictwo Helion

Helion SA
ul. Kościuszki 1c
44-100 Gliwice
tel. (32) 230-98-63

informacje o księgarni septem.pl
Program Partnerski
O nas
© Helion 1991-2022
Kuchnia tajska

Kuchnia tajska (ebook)

Autorzy:   praca zbiorowa,

Kuchnia tajska praca zbiorowa, pod red. Lecha Tkaczyka - okładka książki
PdfPDF
Cena promocyjna: Oszczędzasz: 0,41 zł
8,98 zł 9,39 zł
Dodaj do koszyka
Kup terazstrzalka
+ do przechowalni

E-book "Kuchnia tajska"
Kuchnia tajska kojarzy się nam z egzotyką. Zwłaszcza, że zgłębiając jej tajniki można się dowiedzieć, jak smakują mrówki, koniki polne czy szarańcza! Tajska sztuka kulinarna uznawana jest za jedną z najbardziej oryginalnych kuchni świata. Jej symbolem jest curry, podstawowym składnikiem ryż, a tajemnicę smaku stanowią lokalne, najostrzejsze na świecie przyprawy. Komponując je z wieprzowiną, mięsem drobiowym czy różnorodnością owoców morza, otrzymujemy całe bogactwo egzotycznych smaków i kolorów. Charakterystyczna dla kuchni tajskiej jest również dbałość o równowagę między pięcioma podstawowymi smakami. A łączenie lokalnych składników z pochodzącymi z innych stron świata pozwala tworzyć dania niezwykłe, co umożliwiają przepisy zebrane w tej książce. Warto spróbować!

Osoby, które kupowały książkę, często kupowały też:

Jak Jeść by Zdrowo Żyć. Wydanie II
Robert Jarząbkiewicz
Cena: 24,90 zł
Ukryta Przewaga. Trening mięśni głębokich
Tom Danielson, Allison Westfahl
Cena: 32,93 zł
Wino. Praktyczny poradnik
Wojciech Klimala
Cena: 23,20 zł
Tajniki czekolady
Mark Tilling
Cena: 63,84 zł
logotypy