Serie wydawnicze

  • Dla bystrzakow
  • Bez kantow
  • Lekarz rodzinny
  • Seriaporad.pl
  • Bezdroza
  • Michelin

Wydawnictwo Helion

Helion SA
ul. Kościuszki 1c
44-100 Gliwice
tel. (32) 230-98-63

informacje o księgarni septem.pl
Program Partnerski
O nas
© Helion 1991-2017
Kuchnia polska na cztery pory roku

Kuchnia polska na cztery pory roku

Autor: 

Kuchnia polska na cztery pory roku
PdfPDF
Wydawca: SBM
Cena:
19,99 zł
Dodaj do koszyka
Kup terazstrzalka

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Osoby, które kupowały książkę, często kupowały też:

Przetwory
Karol Skwira, Marzena Strzelczyńska
Cena: 2,00 zł
Wątroba. Zdrowa dieta
Praca zbiorowa
Cena: 2,00 zł
Odchudzanie. Ćwiczenia
Praca zbiorowa
Cena: 2,00 zł
Zdrowy chleb
Monika von Basse
Cena: 2,00 zł
logotypy